SUBURENSE D’AUTOMÒBIL establerts a Sitges des de fa més de 75 anys, abans com Taller Internacional i, posteriorment, amb el nom actual de Suburense d’Automòbil S.C.P., a l’època dels 60 fins als 90 vam pertanyer a la xarxa Citroën, posteriorment vam apostar per formar part de la xarxa de tallers més important d’Europa, ens van acceptar a la Xarxa BOSCH CAR SERVICE, pionera i més important a nivell de multimarca podent fer manteniments amb vehicles en garantía.
Tenim una amplia experiència en mecánica, electricitat, planxa, pintura, pneumàtics, titulats pel ministeri d’Educació i el Ministeri d’Industria amb el número 44460, situats sempre al mateix lloc, al Passeig de Vilanova 53.

Treballem amb les companyies de renting i estem concertats amb totes les asseguradores. En exclusiva com a taller preferent recomanat per les companyies de renting treballem per ARVAL, ALD, BBVA, SABADELL RENTING, MAPFRE RENTING.
En el ram de la Carrosseria som TALLER PREFERENT RECOMANAT PEL RACC, SEGURCAIXA, MUTUA MADRILEÑA, ALLIANZ, ZURICH.
I com a taller de lliure elecció com dictamina la llei amb totes les asseguradores que els seus clients ens triin per reparar el seu vehicle.

Recordar que peritem nosaltres els vehicles, per foto-peritació o bé, per video-peritació, per acelerar els tràmits amb la asseguradora i el client.

Des de l’estiu del 2008, per a poder oferir-lis un millor servei, estem també al Poligon Ind. Mas Alba, C/Drets Humans 13-15 Nau 9, de Sitges, on tenim les nostres modernes instal·lacions de planxa i pintura. Unes noves instal·lacions on esperem mantenir la confiança que fins ara ens han demostrat.