CORRETJA DE DISTRIBUCIÓ

Estem parlant d’una part essencial del motor d’un vehicle, ja que sincronitza la rotació del cigonyal, amb l’arbre de lleves encarregat d’obrir i tancar les vàlvules d’admissió i escapament.

Anys enrere aquesta funció era encomanada a una cadena, però avui dia s’ha substituït per una corretja dentada de cautxú per eliminar sorolls mecànics.
La corretja es deteriora per l’ús (60.000 km. Aproximadament) però també pel pas del temps i el contacte amb l’oli del motor.

Els fabricants tenen un interval marcat per la substitució, però al nostre parer i experiència ens porta a retallar fins a un 75% (per exemple de 100.000 km. A 75.000 kms.) Ja que el trencament de la mateixa provoca danys catastròfics pel motor i el responsable és el propietari llevat que el vehicle encara estigui en període de garantia.

En definitiva, preveure la substitució de la corretja de distribució ens pot estalviar un trencament del motor, amb tot el que comporta.

 

ITV-SUBURENSE-SITGES

Nosaltres ens comprometem a diagnosticar gratuïtament els seus pneumàtics, aconsellant us el més adequat en funció del vehicle, tipus de conducció i quilometratge anual.

REVISIONS REPARACIONS PRE ITV DEMANAR HORA