Work Team

Serie d'articles quintzenal publicats a la premsa local de Sitges gràcies als amics de L'Eco de Sitges dedicats a consells d'automoció i prevenció d'avaries.

Moderador: El técnico

Avatar de Usuario
Mensajes: 158
Registrado: Jue Mar 15, 2012 1:17 pm

Work Team

Notapor Francesc Gorjon » Vie Oct 12, 2012 8:19 pm

Work Team

Estem dins l’era digital i les comunicacions s’han desenvolupat en gran manera els darrers anys, afavorint l’intercanvi d’informació. Resultat d’aixó és l’aparició dels “Work Teams” o equips de treball a diversos col.lectius professionals.

Al nostre Gremi ja fa 10 anys que es va iniciar aquest procés i a casa nostra ens vàrem involucrar des d’un principi en l’intercanvi d’informació tècnica i experiències. Es tracta d’una xarxa de professionals que arran de diferents trobades (cursos, presentacions, relacions personals, etc.) hem decidit compartir coneixements en benefici de l’activitat i per descomptat del client.

No cal investigar un problema que ja s’ha resolt. Abans de malgastar el nostre temps i del client, consultem per diversos mitjans la solució (e-mail, intranet, telèfon, etc.). Això proporciona una gran capacitat per reparar o solucionar problemes i rapidessa, que altrament no tindriem fora de l’esmentat grup de treball.

Francesc Gorjón
-Tècnic d’automoció-


P.S. : Podeu consultar els escrits publicats, així com plantejar i resoldre els vostres dubtes al fòrum de www.suburense.com.

Avatar de Usuario
Mensajes: 733
Registrado: Jue Nov 16, 2006 1:35 pm

Re: Work Team

Notapor El técnico » Sab Oct 13, 2012 3:12 pm

El work team momes funciona si existeix una bona comunicació, con les xarxes que parlava l'altre post, i com no el millor work team ha de ser el teu.
Imagen
El técnico

Volver a El meu mecànic particular

¿Quién está conectado?

Usuarios navegando por este Foro: No hay usuarios registrados visitando el Foro y 1 invitado